ТОВ "ГЛОБИНСЬКИЙ М'ЯСОКОМБІНАТ"

Аватар пользователя Официальный источник

Запрошує на роботу:

Тип працевлаштування: вахтовий метод.

Графік роботи: 15 діб/15 діб.

Гарантії:

-         компенсація проїзду до робочого місця та у зворотному напрямку;

-         забезпечення місцем проживання – гуртожиток* (безкоштовно);

-         безкоштовне харчування (у їдальні на території підприємства);

-         офіційне працевлаштування;

-         повний соціальний пакет;

-         своєчасна виплата заробітної плати (від 8 500 грн./вахта).

Рівень працівників: без спеціальних навичок та профільної освіти (навчання безпосередньо на підприємстві).

Документи для працевлаштування:

-         Трудова книжка (оригінал);

-         Ідентифікаційний код (ксерокопія) – 2 шт. (одну у відділ праці та зарплати, одну у відділ кадрів);

-         Паспорт (ксерокопія 1-6,11 ст.) – 2 шт. (одну у відділ праці та зарплати, одну у відділ кадрів);

-         Посвідчення інвалідності (якщо є);чорнобильське посвідчення (якщо є);

-         Військовий квиток (ксерокопія), або приписне свідоцтво;

-         Копія диплому про освіту (якщо є);

-         Копія свідоцтва про народження дитини (до 14 років);

-         Медична книжка;

-         Фото (3х4) –1 шт.

Характеристика посад додається.

*Гуртожиток:

У власності ТОВ «Глобинський м’ясокомбінат» наявні 4 гуртожитки.

У кімнатах є: ліжка, шафи для одягу, стільці, робочі столи. Кухня: плити, холодильник, шафи для посуду та круп, столи. Душові кімнати з гарячою та холодною водою. Пральні машини, сушки. Доступ до інтернету безлімітний та безкоштовний.

Телефон відділу кадрів для більш детальної інформації щодо професій: (05365) 2-46-75

 

Укладальник-пакувальник

Від 8 500 грн.

Фасує, дозує напівфабрикати і готову продукцію або окремі її компоненти в тару - пакети, пачки, ящики, полієтиленові мішки тощо вручну за заданим обсягом, масою або кількістю готовою продукції. Укладає вручну продукцію в розрізі замовлень. Пакує укладені вироби і продукцію згідно з технічними умовами.

8

Вантажник

Від 10 000 грн.

Виконує вантаження, вивантаження і внутрішньоскладське переміщення вантажів із застосуванням засобів транспортування: рокл , тачок, візків, транспортерів та інших підйомно-транспортних механізмів.

1

Машиніст розфасувально-пакувальних машин

Від 8 500 грн.

Проводить підготовку продукції до упаковки. Слідкує за цілісністю упакованої продукції. Веде процес розфасування та пакування готової продукції і виробів на розфасувально-пакувальних машинах, напівавтоматах та автоматах під керівництвом машиніста більш високої кваліфікації у розрізі асортименту. Контролює якість упаковки та запаювання швів.

3

Готувач фаршу

Від 15 000 грн.

Веде процес підготовки та складання фаршу для ковбасних виробів шляхом переробки в мішалці чи кутері. Завантажує подрібнене м'ясо, сало, грудинку та іншу сировину для відповідного виду та сорту ковбас, встановленого рецептурою. Спостерігає за процесом перемішування. Вивантажує фарш та подає його на подальшу обробку

2 - з досвідом роботи

Формувальник ковбасних виробів

Від 15 000 грн. (з досвідом роботи)

Виконує окремі операції в процесі формування ковбасних виробів методом шприцювання під керівництвом формувальника вищої кваліфікації. Надіває оболонки на цівку для наповнення фаршем. Підпетльовує копчення.

4 - з досвідом роботи; 5 - без досвіду роботи

Жилувальник м'яса та субпродуктів

Від 12 000 грн. (з досвідом роботи)

Жилує м’ясо і субпродукти свиней та худоби всіх видів, ріже на шматки встановленого розміру і розбирає жиловане м’ясо за ґатунками з додержанням нормативів виходів. Відокремлює сухожилля, плівки, великі кровоносні судини, жир, залишки кісток і хрящів. Видаляє шкірку під час жилування беконних зрізів та із сала.

 

Обвалювальник м'яса

Від 15 000 грн. (з досвідом роботи)

Обвалює туші, пів туші, четвертини, частини туші свиней та худоби. Відокремлює м’язові, жирові і сполучні тканини від кісток під час обвалювання обрубків, розбирання свинячих туш, на копчення під керівництвом обвалювальника м’яса вищої кваліфікації.

4

 

 

Похожие материалы

Добавить комментарий

   ____      ________     __        ______       ____    
/'___\ /\_____ \ /'_ `\ /\ ___\ /'___\
/\ \__/ \/___//'/' /\ \L\ \ \ \ \__/ /\ \__/
\ \ _``\ /' /' \ \___, \ \ \___``\ \ \ _``\
\ \ \L\ \ /' /' \/__,/\ \ \/\ \L\ \ \ \ \L\ \
\ \____/ /\_/ \ \_\ \ \____/ \ \____/
\/___/ \// \/_/ \/___/ \/___/

Введите код, изображенный в стиле ASCII-арт.

Все права на материалы, опубликованные на сайте, охраняются в соответствии с законодательством Украины, в том числе, об авторском праве и смежных правах. Использование материалов газеты "Онуфриевские Вести" разрешается при наличии ссылки. Для интернет-изданий обязательна гиперссылка на http://onufrievka.com.ua, открытая для поисковых систем. Редакция интернет-газеты "Онуфриевские Вести" может не разделять мнений и взглядов автора, высказанных в статье, на форуме, в комментариях и других ресурсах сайта. Точка зрения, представленная в публикации, принадлежит исключительно ее автору. Редакция не несет ответственности за достоверность информации, содержащейся в рекламных объявлениях.

Copyright © 2011-2015